Waarom gratis advies bij letselschade? | Gratis Advies bij Letselschade Oost
  • Home
  • Waarom gratis

Waarom gratis

“Onze hulp is in alle gevallen gratis! Bel ons en u hoort DIRECT of uw letselschade óók in aanmerking komt voor GRATIS rechtshulp. Waarschijnlijk wel. Lees hieronder waarom

Als een partij aansprakelijk is voor andermans letsel, dan zal hij of zij – maar meestal een verzekeringmaatschappij – ook uw juridische kosten (lees: ons honorarium) moeten vergoeden. In Nederland is het zo geregeld dat de nota’s van de letselschadespecialist rechtstreeks aan de tegenpartij worden verzonden en rechtstreeks worden betaald. U krijgt de factuur dus niet eens te zien. Bij ons hoeft u zich daarom geen zorgen over juridische kosten, want daar zit u natuurlijk helemaal niet op te wachten. U kunt zich volledig richten op uw herstel terwijl wij – voor u kosteloos – alle juridische zaken voor u afhandelen.

Altijd GRATIS rechtshulp ….

Floris de Bruin Directeur

Letselschade kan een gigantische impact hebben op uw persoonlijk functioneren en dat van uw directe naasten. Het is voor u belangrijk om zo snel mogelijk te weten wat uw rechten zijn en of u recht heeft op een eventuele schadeclaim voor uw letselschade. U zit niet te wachten op “mooie verhalen”, “snelle praatjes” over niet reële torenhoge letselschadeclaims of hoge juridische kosten zonder dat u weet of het u iets gaat opleveren. Daarom geven wij u altijd een gedegen eerste gratis advies, waarin wij DIRECT inventariseren wat uw kansen zijn. Denken wij dat u recht heeft op vergoeding van uw letselschade, dan vertellen wij u dat METEEN en GARANDEREN u tegelijkertijd dat de hulp van ons letselschadebureau voor u volledig kosteloos zal zijn. Eerlijker en duidelijker kan niet, zo denken wij!

GRATIS rechtshulp en open communicatie ….

Rolf van der Toorn Directeur

Als wij besluiten uw letselschade in behandeling te nemen, dan dus gegarandeerd kosteloos! Van der Toorn Personenschade verricht geen werkzaamheden op basis van no cure no pay!

Verder staan wij er als kantoor om bekend dat wij volledig open in onze communicatie zijn. Als vanzelfsprekend wordt u altijd voorzien van alle informatie over uw letselschade. Wij adviseren en u beslist. Zo hoort het en niet anders en wel zo netjes bovendien!

Heeft u letsel opgelopen en heeft u letselschade? Neem dan direct contact met ons op voor een eerlijk en deskundig advies. Wij helpen u verder. Beloofd!

Direct advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

U bent niet alleen

Neem direct contact op om te weten te komen of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

IK WIL DIRECT MEER WETEN

De juiste hulp bij letselschade

Elke dag merken wij hoe lastig slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.