Hondenbeet | Gratis Advies bij Letselschade Oost

Hondenbeet

Een hondenbeet kan erg traumatisch zijn voor het slachtoffer. Letsel dat wordt door toegbracht door een hond is vaak erg pijnlijk en geneest moeilijk. Tevens ontstaat er in de meeste gevallen een angst voor honden bij het slachtoffer. De eigenaar van de hond is verantwoordelijk voor de hond en dus ook voor uw letsel in het geval dat u gebeten bent. In de meeste gevallen heeft u bij een hondenbeet recht op een schadevergoeding. Letselschade Oost staat u gratis bij omtrent het claimen van uw schade bij de eigenaar.

Letsel door een hondenbeet komt veel voor

Jaarlijks worden zo’n 6600 Nederlanders aangevallen door een hond en houden daar in veel gevallen vervelend letsel aan over. Letsel door toedoen van een hond vraagt om een goede nazorg en het is belangrijk voor u om zich te richten op uw herstel. Bij Letselschade Oost begrijpen wij dat u als slachtoffer geen zin heeft in allerlei ingewikkelde procedures omtrent het verhalen van uw schade. Daarom nemen wij u al het ingewikkelde papierwerk uit handen en claimen wij uw schade bij de eigenaar van de hond. U kunt door onze aanpak werken aan uw herstel en wij verhalen uw schadeclaim.

Deskundige juridische bijstand bij een hondenbeet

Bent u slachtoffer geworden van een hondenbeet en wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Dan helpt Letselschade Oost u verder met een eerste gratis advies. In dit eerste gesprek inventariseren wij uw zaak en voorzien wij u van deskundig juridisch advies omtrent het vervolg van uw zaak.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan krijgt u nooit een rekening te zien. Wij verhalen onze kosten direct bij de eigenaar van de hond. Zo nemen wij u al het werk uit handen waardoor u kunt werken aan uw herstel. Wij regelen uw schadevergoeding, het juridisch traject en stellen het slachtoffer centraal. Neem daarom direct contact met ons op voor een eerste gratis advies.

Direct advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

U bent niet alleen

Neem direct contact op om te weten te komen of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

IK WIL DIRECT MEER WETEN

De juiste hulp bij letselschade

Elke dag merken wij hoe lastig slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.