Specialisaties | Gratis Advies bij Letselschade Oost
  • Home
  • Specialisaties

Specialisaties


Uw letselschade ….

Uw letselschade kan op heel vele verschillende manieren zijn ontstaan. Bijvoorbeeld door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of door onvoorspelbaar gedrag van een dier. Ook kunt u vele verschillende soorten letsels oplopen, zoals whiplash letsel, orthopaedisch letsel en hoofd- en hersenletsel.

Al deze onderwerpen vergen specialistische kennis op het hoogste niveau, want dit kan niet iedere jurist “er zo maar bij doen”. Bij Van der Toorn Personenschade doen wij niets anders dan letsel en letselschade. Meer ervaren letselschadespecialisten dan bij Van der Toorn Personenschade zijn nauwelijks te vinden. Met méér dan 12 jaar ervaring in duizenden letselschade zaken, kunnen wij met recht zeggen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor een deskundige behandeling van uw letselschade.

Diversiteit aan letselschade

Een uitgebreide uitleg over de meest voorkomende vormen van letselschade zijn voor u bereikbaar via het menu aan de rechterzijde. Natuurlijk kan het zo zijn dat uw letselschade er niet tussen staat. Dit betekent niet dat wij uw zaak niet kunnen of willen doen. Integendeel, daarom is het voor u altijd verstandig om contact met ons op nemen. Dan kunnen wij samen uw letselschade bespreken. Wij staan altijd voor u klaar en in de meeste gevallen is onze deskundigheid voor u Gratis.

Dit willen wij u beloven

Slachtoffer zijn in een letselschade zaak is vaak een persoonlijk drama. Wij begrijpen dat u niet zit te wachten op lange (of korte) juridische trajecten die u veel energie en ergenis kosten. Onze dienstverlening is er dan ook op gericht om u zo min mogelijk met deze zaken te belasten en te gaan voor het beste resultaat. Door onze enorme ervaring en deskundigheid op het gebied van letselschade, kunnen we vaak op voorhand al bepalen of uw letselschade zaak haalbaar is of niet. Als wij denken dat uw letselschade zaak halabaar is, garanderen wij u tegelijkertijd dat wij u volledig kosteloos zullen helpen. Hierdoor kunt u in alle rust en zonder zorgen met ons in zee gaan.

Wij maken graag kennis met u in een persoonlijk gesprek. Wij staan u bij met raad en daad en begrijpen als geen ander hoeveel impact letsel op uw leven kan hebben. Wees welkom.

Direct advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

U bent niet alleen

Neem direct contact op om te weten te komen of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

IK WIL DIRECT MEER WETEN

De juiste hulp bij letselschade

Elke dag merken wij hoe lastig slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.