Over | Gratis Advies bij Letselschade Oost

Over

Over LetselschadeOost & Van der Toorn Personenschade

LetselschadeOost is een onderdeel van Van der Toorn Personenschade, een landelijk werkend en gerenommeerd letselschadebureau, met méér dan 12 jaar ervaring in duizenden letselschadezaken. Door onze klantvriendelijke manier van werken, zijn wij als vanzelf uitgegroeid van een klein kantoor naar slagvaardige organisatie met letselschadespecialisten door heel Nederland. De representatieve kantoren van Van der Toorn Personenschade staan in Ede en Voorburg.

Ook in Oost Nederland hebben we onze voeten al heel wat jaren stevig in de aarde staan en hielpen we al honderden slachtoffers met hun letselschadeclaim. Om u zo dicht mogelijk bij huis van dienst te kunnen zijn met mensen uit uw eigen regio, staat het kantoor van LetselschadeOost in Bredevoort.

In totaal hebben wij 15 uitstekende juristen, (register-)experts en assistenten voor u klaar staan die worden ondersteund door de modernste technieken en communicatiemiddelen.

Van der Toorn Personenschade en LetselschadeOost hebben er nadrukkelijk voor gekozen om alléén rechtshulp te verlenen aan slachtoffers van letselschade. Ons kantoor is dan ook absoluut onafhankelijk van verzekeringmaatschappijen en aan deze maatschappijen verbonden kantoren. Bij Van der Toorn Personenschade en LetselschadeOost staat u als slachtoffer op de eerste plek. Persoonlijke aandacht voor u en uw letselschade zaak en onze uitstekende juridische hulp zorgen ervoor dat u hulp krijgt die u verdient. U zult dat al direct merken.

Keurmerk letselschade

Omdat iedereen zichzelf letselschadespecialist mag noemen, moet u zich alleen maar bij laten staan door een deskundig letselschadeburo. Helaas kennen wij veel ondeskundige belangenbehartigers die uw letselschade zaak eerder schaden dan goed doen. Daarom is enige jaren geleden in overleg met Slachtofferhulp Nederland het Keurmerk Letselschade opgericht. Dit keurmerk waarborgt de kwaliteit van de aangesloten letselschadebureau’s. Een letselschadebureau wordt alléén toegelaten als het voldoet aan strenge eisen aan de kwaliteit van dienstverlening, deskundigheid van de letselschadespecialisten en de financiële bedrijfsvoering. Voor u is het belangrijk om een Keurmerk-Letselschade-kantoor in de arm te nemen, want alleen dan kunt u aan op de kwaliteit van de rechtshulp. Het zal u dan ook niet verbazen dat Van der Toorn Personenschade bij de eerste letselschadebureau’s hoorde die het Keurmerk Letselschade kregen toegekend. Uiteraard voldoet LetselschadeOost ook aan alle eisen van het Keurmerk. U bent bij ons dus in goede handen.

Uiterst bekwame letselschadespecialisten

Alle letselschadejuristen en (register-)experts van Van der Toorn Personenschade bezitten de hoogste graag van opleiding en deskundigheid. Veelal zijn de letselschadedeskundigen aangesloten bij het Nederlands Instituut van Register-Experts, het Nederlands Instituut van Schaderegelaars of het PEOPIL. Bij ons geen letsel cowboys en dramatische verhalen met een slechte afloop, maar gewoon dienstverlening van de hoogste kwaliteit en aandacht voor u als slachtoffer.

Klachtenregeling bij van der Toorn

Wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk met uw letselschade te helpen. Mochten er desalniettemin toch klachten over onze dienstverlening dan heeft Van der Toorn, een klachtenregeling. U kunt hier ons Klachtenreglement Van der Toorn Personenschade downloaden.

Mocht u onverhoopt een klacht willen indienen, dan dat met ons klachtenformulier. U kunt hier het klachtenformulier downloaden.

Direct advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

U bent niet alleen

Neem direct contact op om te weten te komen of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

IK WIL DIRECT MEER WETEN

De juiste hulp bij letselschade

Elke dag merken wij hoe lastig slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.