Keurmerk Letselschade | Gratis Advies bij Letselschade Oost
  • Home
  • Keurmerk Letselschade

Keurmerk Letselschade

“Iedereen die dat wil, mag zich letselschadespecialist noemen. Het beroep is helaas niet wettelijk beschermd. Als u op internet naar een gedegen letselschadebureau zoekt, dan ziet u door de bomen het bos niet meer. Wie moet u kiezen en wie is deskundig?”

Het antwoord is simpel: kies een kantoor met het Keurmerk Letselschade. Dan heeft u de garantie dat u in zee gaat met een deskundig en eerlijk kantoor. U valt dan niet ten prooi aan “letselschade-cowboy’s” met no cure-no pay contracten en andere malafide constructies!

De Stichting Keurmerk Letselschade ontwikkelt en handhaaft – in nauw overleg met Slachtofferhulp Nederland – kwaliteitsnormen voor rechtshulpverleners die actief zijn in letselschadezaken. Het Keurmerk Letselschade omvat een aantal belangrijke waarborgen zoals:

  • onafhankelijkheid
  • deskundigheid
  • transparantie en
  • communicatie.

Kantoren met het Keurmerk Letselschade staan afwijzend tegenover honorering op basis van no cure-no pay. Als zij deze wijze van honorering met u als cliënt overeenkomen, dan alleen onder zéér strikte voorwaarden en onder de verplichting tot melding daarvan aan het Keurmerk Letselschade. Van der Toorn Personenschade en Letselschade Oost hebben er voor gekozen om in het geheel geen werkzaamheden op basis van no cure no pay te verrichten!

De aangesloten kantoren worden regelmatig op de normen van het Keurmerk Letselschade gecontroleerd.

Alleen met een Keurmerk Letselschade kantoor weet u zeker dat u eerlijke en deskundige rechtshulp op het gebied van letselschade kiest. En juist dáárom heeft Van der Toorn Personenschade zich als één van de eerste kantoren bij het Keurmerk Letselschade aangesloten.

Ook LetselschadeOost (als onderdeel van,Van der Toorn Personenschade) verleent haar diensten uitsluitend en alleen onder de kwaliteitsnormen van het Keurmerk Letselschade. Deskundigheid gegarandeerd.

Klik hier om de website van de Stichting Keurmerk Letselschade te bekijken. Download hier het reglement van het Keurmerk Letselschade, de folder van het Keurmerk Letselschade en het klachtenreglement van het Keurmerk Letselschade

Direct advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

U bent niet alleen

Neem direct contact op om te weten te komen of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

IK WIL DIRECT MEER WETEN

De juiste hulp bij letselschade

Elke dag merken wij hoe lastig slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.